- Advertisement -
Новости

Царовска: Вложуваме во грижата за македонскиот јазик и за сите што придонеле за денешницата

Отворањето на подновената Спомен-соба на Крсте Мисирков е навистина значаен настан не само за Институтот за македонски јазик, чиј патрон...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

СОНК демантира дека учествувал во креирање на Концепцијата за основно образование

Во неколку наврати имам кажано дека СОНК никогаш не бил вклучен во изработка на Концепцијата за реформа на основното образование,...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Арсовски: Работодавачите кои ќе отворат нови работни места, ќе добијат финансиска поддршка

Она што можеме да го кажеме како Влада за спроведувањето на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

АППТ со нова кампања и со предлог за поддршка на домашните тур-оператори

Дополнителна поддршка за македонските тур-оператори кои во својата програма за 2021 година ќе ги стават домашните туристички центри, предлага Агенцијата...
1 2 3 4 769
Page 2 of 769