ЕкономијаМакедонија

Повеќе пари за работниците, буџетот е скроен

На само неколку дена пред следната недела на владина седница да биде усвоен Буџетот за 2020-та министерката за финансии, Нина...
Занимливости

Картата на отомаски адмирал од 15-ти век ги шокирала сите: Антарктикот претставен детално иако уште не бил откриен, но не таков како што го знаеме денес

Ако Антарктикот пред промената на половите бил значително посеверно од денес и ако не бил прекриен со мраз до пред...
1 2 3 4 5 247
Page 3 of 247