Правда

МакедонијаПравдаСветот на работникот

Обезбедени се целосна грижа и доволно места за децата во градинките, единствен логичен чекор е родителите да се вратат на своите работни места

Во врска со реакциите на дел од родителите кои досега ја користеа мерката продолжено породилно отсуство, Владата на Република Северна...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

МЗЗПР организира семинар за проценка на ризикот од Ковид – 19 на работното место

Македонското здружение за заштита при работа - МЗЗПР, во рамките на оперативната програма „Обезбедување на усогласеност со европските стандарди за...
1 2 3 4 5 6 201
Page 4 of 201