- Advertisement -

Правда

НовостиПравдаСветот на работникот

„Обединети работници“ се приклучува на протестот на КСС

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија - КСС доби поддршка за протестот и од Движењето за социјална правда „Обединети работници“....
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

КСС денеска излегува на протест: Прекршувањето на работничките права мора да престане!

Денеска ќе се одржи протестот на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија  - КСС. Поддршка за протестот стигна од сите...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

Ралповски: ВЛАСТА ВРШИ ПРОГОН НА СИНДИКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ, со цел да го растури синдикалното организирање

Власта врши прогон и уцени со цел да го растури синдикалното организирање во Македонија вели Благоја Ралповски претседател на Конфедерацијата...
НовостиПравдаСветот на работникот

Со измените на Законот за наставници и стручни соработници во основните и средните училишта трајно се решава работниот однос на околу 3 илјади лица

Портпаролите на Владата на Република Северна Македонија Душко Арсовски и Муамет Хоџа на денешната редовна прес-конференција информираа за заклучоците и...
1 2 3 4 5 330
Page 3 of 330