Правда

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Постигнат е договор меѓу Синдикатот и раководството на МВР, сите издадени наредби да бидат потпишани од министерот и дополнителниот заменик министер

Со потпишување на Записникот од работните состаноци од страна на Министерот за Внатрешни работи Наќе Чулев, дополнителниот заменик на министер за внатрешни...
ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

Вработените на „Крушик“ најавиле штрајк доколку не им биде исплатен остатокот од платите

Работниците од фабриката Крушик во Србија ја примиле аконтацијата за јануари која, вообичаено, морала да биде испплатена на средина од...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Пред распишувања на избори, МНР води дисциплинска постапка против член на Македонскиот Дипломатски синдикат

Непосредно пред распишувањето на изборите на 16-ти февруари, Министерството за надворешни работи формираше Комисија за водење на дисциплинска постапка за...
1 2 3 4 94
Page 2 of 94