Светот на работникот

ПравдаСветСветот на работникот

Шпанија: Регионалната Влада на Арагон осудена за необезбедена заштитна опрема за здравствените работници

Суд во шпанската провинција Араган, во источниот дел на земјата, ја осуди регионалната Влада затоа што на здравствените работници не...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Уредбата на Владата за помош на медиумите е селективна и не ги опфаќа сите медиуми

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) изразуваат загриженост за состојбата на...
ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

ЕТУК: Иницијативите за зголемување на минималната плата по корона кризата ќе бидат најмногу потребни

Потребна е иницијатива од Европската комисија за достоинствена минимална плата која нема само да ја поправи штетата нанесена од страна...
1 50 51 52 53 54 198
Page 52 of 198