Македонија

МакедонијаСиндикат

Се одржа синдикална школа на СОНК за јакнење на синдикалните вештини

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура на Р.Македонија – СОНК , под покровителство на Регионалниот одбор на СОНК –...
1 129 130 131 132 133
Page 131 of 133