Петров на 2021 ITU Regional Innovation Forum for Europe: Забрзано работиме на трансформација на македонскиот стартап еко систем

игиталната трансформација е неопходен чекор кој мора да го превземеме за да имаме успешни претприемачи, иновации и развој на стартап

Прочитај повеќе