Граѓаните ги ползуваат придобивките од мобилните апликации и електронската трговија

Плаќањата со платежните картички од страна на граѓаните во трговијата во земјата, во четвртиот квартал од 2020 година, забележаа значителен годишен раст

Прочитај повеќе