„ПАРИ“ АНАЛИЗА: МАКЕДОНИЈА ВО КАНЏИТЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЗАВИСНОСТ

Во однос на сите енергенти измерената енргетска зависност на државата во 2000-та година била 39,9%, во 2010 година изнесувала 44,1%,

Прочитај повеќе