ЕНЕРОТ КОНЕЧНО ВО ФУНКЦИЈА НА ЈАВНО-ПРИВАТНИОТ ДИЈАЛОГ

Измените на Законот за игри на среќа, но и на Законот за работни односи, кој моментално е поставен на ЕНЕРОТ

Прочитај повеќе

АСОМ: Над 250-те коментари на ЕНЕР ги потврдуваат негативните последици од измените на Законот за игри на среќа

Над 250 коментари се доставени на Предлог-измените на Законот за игрите на среќа што, според Асоцијацијата на спортски обложувалници (АСОМ),

Прочитај повеќе

МИОА ја презентираше надградбата на ЕНЕР. Централно место имаат консултациите при креирањето на политики

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, на денешната прес конференција ја претстави надградбата на ЕНЕР. Фокусот е ставен

Прочитај повеќе

СОНК го анализира предлог Законот за основно образование

Предлог Законот за основно образование излезе на Единствениот национален електронски регистар – ЕНЕР пред една недела. Претседателот на Самостојниот синдикат

Прочитај повеќе