Естрадните уметници најавуваат мирни протести

Координативното тело на шест сродни музички здруженија: „Музика сега“,, Здружението на естрадните уметници од Скопје, Охридскиот музички еснаф, „Естрада“ од

Прочитај повеќе

Здружението на естрадни уметници реагира на барањата на угостителите да нема жива музика

Новите протоколи кои ги бараат угостителите во однос на нивната работа и одржувањето на свадби наидоа на негодување од страна

Прочитај повеќе