Жито Лукс со донација се вклучи во кампањата „Помислете и на нас“ на Црвен крст

Жито Лукс вчера во Организацијата на Црвениот крст донираше 50 пакети со брашно од по 5кг и 100 тост лебови

Прочитај повеќе

Жито Лукс продолжува со помош онаму каде што е најпотребно!

Жито Лукс и во Новата Година продолжува со хуманитарните активности насочувајќи ги онаму каде што е најпотребно, односно кон најранливите

Прочитај повеќе

Жито Лукс со донации за социјално загрозените семејства

Во овие тешки времиња на криза, предизвикана од пандемијата на COVID-19, Жито Лукс продолжува да донира на здруженија кои им

Прочитај повеќе