- Advertisement -

archiveЗагаден

Наука

Единствено Земјата ќе има придобивка од Корона вирусот, но научниците предупредуваат

Фабриките биле затворени, а улиците испразнети ширум кинеската провинција Хубеи откако властите им наредиле на жителите да останат во домовите...