archiveзанимливости

Занимливости

Ова е првтата југословенска реклама направена во 1926 година

Рекламата за пастата за заби “Каладонт“, направена е во далечната 1926-та година во Србија во времето на Кралството Југославија. Рекламата...
1 2 3 6
Page 1 of 6