archiveЗара

ЕкономијаНовостиСветСветот на работникот

Зара ќе затвора продавници во Белград

По 20 години владеење и огромна заработка, т.н. брза мода претрпува огромни загуби, а производителите како шведскиот гигант Zarа, Paul&Beara...