archiveздравствени

СветСветот на работникот

Протест на здравствените работници во Франција

Француските здравствени работници протестираа денеска против исцрпувачките услови за работа за време на пандемијата на коронавирусот и побараа од Владата...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Твоја партија: Да престане уништувањето и деградацијата на јавното здравство и здравствените работници

ТВОЈА Партија упатува сериозни забелешки до Владата и Министерот за здравство, кои во услови на најголема здравствена криза го продолжуваат уништувањето на...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Потрошувачки кредит од Халкбанк за здравствени работници со грејс период до 6 месеци и фиксна каматна стапка од 4% во првите две години

Халкбанк АД Скопје подготви специјален производ - Потрошувачки кредит за здравствени работници, кој е со фиксна каматна стапка од само...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Лекарска комора: Доктори и здравствени работници да настапуваат во јавност со стручен пристап, со точни информации за Ковид-19

Докторите и здравствените работници не смеат да заборават дека нивната улога во справувањето со пандемијата е клучна. Лекарската комора преку...
1 2 3 18
Page 1 of 18