archiveЗдружение

ЕкономијаМакедонија

Бесплатни ПЦР тестови, со превод на англиски јазик за сите странски туристи, бара Здружението за угостителство и туризам при СК

Бесплатни PCR тестови за COVID 19, со превод на англиски јазик, за сите странски државјани, со туристички престој во категоризирани...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

„Дијалог за БЗР“ – Меѓународна конференција за безбедност и здравје при работа

Денеска и утре (29 и 30 септември) Македонското здружение за заштита при работа-  МЗЗПР одржува Меѓународна конференција за регионална соработка...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Ковид возраста како методологија за помош на работниците и работодавачите

Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР, во рамките на оперативната програма „Обезбедување на усогласеност со европските стандарди за...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

МЗЗПР организира семинар за проценка на ризикот од Ковид – 19 на работното место

Македонското здружение за заштита при работа - МЗЗПР, во рамките на оперативната програма „Обезбедување на усогласеност со европските стандарди за...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

(ВИДЕО) Дебата: Дали се преземени сите мерки за заштита од Ковид – 19 во компаниите?

Македонското здружение за заштита при работа - МЗЗПР вчера организираше дебата во однос на проценката на ризикот на работното место...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

ССНМ и ЗНМ: Осуда за нападот на новинарската екипа на Ал Џaзира во центарот на Скопје

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) го осудуваат нападот кон новинарската...
1 2 3 15
Page 1 of 15