Три лица нападнале вработен во ЈП „Чистота и Зеленило“ – Куманово

Три лица физички нападнале вработен во кумановското претпријатие „Чистота и Зеленило“, соопшти денеска СВР Куманово. Насилството во полицијата го пријавил

Прочитај повеќе

ЈП „Паркови и Зеленило“ вработува – плата до 22,908 денари

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на шест јавни службеници во Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“ – Скопје. Се

Прочитај повеќе