Аплицирањето е до 10 март: Секој млад земјоделец до 40 години може да добие до 20 илјади евра

На 10 март завршува јавниот повик за мерката 113 „Поддршка за поттикнување на земјоделското производство“, наменета за младите земјоделци. Министерот

Прочитај повеќе