Доделени договори за грантови од 6.000 евра на 70 жени земјоделки

Набавка на пчеларска опрема, соларна сушара за овошје и зеленчук, машини за преработка, разладна комора, опрема за фарми и за

Прочитај повеќе

Жените земјоделки ќе земаат надоместок за мајчинство и боледување

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска учествуваше на состанок на работната група  составена од претставници на Министерството за

Прочитај повеќе