Двомесечен зимски распуст или онлајн-настава за училиштата да заштедат струја, бара Полошкиот Регион

Градоначалниците од Полошкиот Регион бараат зимскиот распуст да трае два месеца или евентуално да има онлајн-настава поради енергетската криза. Целта

Прочитај повеќе