- Advertisement -

archiveКостал

ЕкономијаМакедонија

„Костал Македонија“ доби признание за придонесот на домашната економија

Во Охрид претседателот на Стопанската комора на Македонија, Бранко Азески, оствари работна средба со раководството на „Костал груп“, предводено од...