Продолжување на грејс периодот за „Ковид 3“ заради одржување на ликвидноста на претпријатијата

Економски состојби во изминатиот период се подобрени, со очекување за постепено и стабилно закрепнување на економија од ефектите на пандемијата

Прочитај повеќе

Битиќи: Во услови на пандемија донесовме одлуки и мерки за да ги зачуваме работните места и ликвидноста на компаниите

Ковид-19 бараше брзо приспособување и носење одлуки кои ќе одговорат на предизвиците од пандемијата која го погоди целиот свет. Владата

Прочитај повеќе

Заев: Од исклучителна важност е поттикнување на ликвидноста на стопанството,

Од исклучителна важност е поттикнување на ликвидноста на стопанството. Околу два милиони евра од Шестиот пакет мерки се наменети за

Прочитај повеќе