Македонско-Американската Алумни Асоцијација ги додели наградите за повикот Дигитални ПОСТ-КОВИД решенија

Македонско Американската Алумни Асоцијација во соработка со Сеавус Акцелератор, а со поддршка на Американската Амбасада во Скопје официјално ги претставија победниците од

Прочитај повеќе