Од 75 – та седница: Владата го укина носењето на маска на отворено; Донесе и протокол за организирање свадби

Владата на Република Северна Македонија ги прифати измените и дополнувањата на рестриктивните мерки согласно препораките на Комисијата за заразни болести,

Прочитај повеќе