КОВАЧЕВСКИ: СО КОНТИНУИРАНА ПОДДРШКА НА КОМПАНИИТЕ СОЗДАВАМЕ УСЛОВИ ЗА РАСТ НА ПЛАТИТЕ

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на

Прочитај повеќе

ЗНАЧЕЊЕТО НА “ЛАДНИОТ ЛАНЕЦ” НА ДИСТРИБУЦИЈА ВО ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ И БЕЗБЕДНИ МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ

Производството на млеко и млечни производи во Република Северна Македонија има своја традиција, кон што особен придонес дава разновидноста на

Прочитај повеќе