Онлајн кампања за подигање на свеста против сексуално вознемирување на работно место

Независната истражувачка организација Реактор – Истражување во акција, лансираше онлајн кампања за подигање на свеста против сексуалното вознемирување на работното место.

Прочитај повеќе