Трошоците на четиричлено семејство во август со еден ученик зголемени за 8.000 денари

Минималните месечни трошоци на едно четиричлено семејство во август се зголемени за 214 денари во однос на јули, покажуваат податоците

Прочитај повеќе

Најмалку 34.128 денари месечно му требаат на едно семејство да ги покрие основните потреби

На едно четиричлено семејство во јули му биле потребни 34.128 денари за да ги покрие основните месечни потреби, покажуваат податоците

Прочитај повеќе

СИНДИКАЛНАТА КОШНИЦА ВО ЈУНИ БИЛА 34.212 ДЕНАРИ, НО КОЛКУ ПАРИ ТРЕБАА ПРЕД 10 ГОДИНИ?

За да ги задоволи неопходните месечни потреби, едно четиричлено семјство, треба да има најмалку 34.212 денари. Тоа е износот што

Прочитај повеќе

Синдикална минимална кошница: Здравјето секогаш последно на листата

Најмногу пари се даваат за храна и пијалоци, а најмалку за култура и за здравјето.  Ова може да се забележи

Прочитај повеќе