Град Скопје: Нови столпчиња и реконструкција на тротоари и пешачки патеки во Скопје

Екипите на ЈП „Улици и патишта” во изминатиов период санираа плочник на улица 11-ти Октомври пред зградата на Собранието, работеа

Прочитај повеќе