- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Ажурирана анализа на неисплатена државна помош за месец мaj за минимална плата од стана на работодавачите корисници на оваа помош

Ажурирана анализа - Работник
195views

На веб страната на Владата се објавени компаниите кои зеле државна помош за минимална плата, но не им ја исплатиле на вработените, во месец мај. 

Листата можете да ја најдете тука