МакедонијаНовостиСиндикат

Академија за синдикално лидерство на КСС

   Време за читање помалку од минута

Фејсбук статус на КСС:

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија со поддршка од Solidarity Center од Америка од 25.03.2024 – 27.03.2024 во х. Аквалина, Охрид организира Академија за лидерство на КСС, на која членовите од синдикатот имаат можност да го збогатат своето знаење за функционирањето на синдикатот, кои се придобивки од членството во синдикатот, можностите наспроти пречките за синдикално организирање, како да се привлечат нови членови, кои се карактеристики на синдикалниот лидер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *