- Advertisement -
Правда

„Антикоцкање“ ќе го блокира автопатот Тетово-Скопје

Антикоцкање - Работник
178views

Движењето Антикоцкање од Тетово во знак на незадоволство што нема измени во Законот за игри на среќа најави дека ќе го блокира сообраќајот на автопатот Тетово-Скопје. Тоа, според нив, ќе се направи на денот кога ќе почне предизборната кампања.

„Ги информираме граѓаните и граѓанските здруженија дека на денот кога почнува предизборната кампања Движењето ќе го блокира одвивањето на сообраќајот на автопатот кон Скопје, кај патарината кај Желино од 10 часот, истакна на прес-конференција“, Џемал Абдиу, претставник на Движењето „Антикоцкање“, објави Нетпрес.

Advertisement

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement