- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

(Видео) Дали е реален увидот дека работодавачите се заштитени „како бели мечки“?

Дали е реален увидот - Работник
230views

ДАЛИ Е РЕАЛЕН УВИДОТ ДЕКА РАБОТОДАВАЧИТЕ СЕ ЗАШТИТЕНИ „КАКО БЕЛИ МЕЧКИ“?

Во прилог е малку подолго видео, но сметам дека поентите се клучни за да се надминат некои проблеми кај социјалниот дијалог и функционирање на трудовиот систем во Македонија. Затоа препорачувам, погледнете…

Поздрав од тимот

 

Advertisement
Advertisement