- Advertisement -
НовостиПравдаСветот на работникот

(ВИДЕО) Дали може да се исплати пониска плата од минималната и кога?

Дали може да се исплати пониска - Работник
322views
ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ИСПЛАТИ ПОНИСКА ПЛАТА ОД МИНИМАЛНАТА И КОГА? – одговор на прашање на граѓанин
Во пракса на одреден број на вработени им се исплаќа плата под законскито минумим. Што се случува и дали е тоа можно? Што треба да се направи ако сте вие во таква ситуација!
Погледнете во видеото!