НовостиПравдаСветот на работникот

„Во понеделник е 1-ви април, а газда Никоб не пуштил плата за февруари“

   Време за читање помалку од минута

Фејсбук статус на Кристина Ампева, Претседателка на „Гласен Текстилец“:

Во понеделник е 1ви април, а газда никоб не пуштил плата за февруари.

Тужби, инспекции, не помагаат. Можда е време за кривична?

До вработените во Никоб: со синдикат ќе му го ставиме крајот, само треба да сте похрабри.

Не ви дава милостина , туку сте изработиле и треба да ви биде платено!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *