- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаСиндикат

Заразените работници да земат цела плата, бара КСС

654views

Ковид 19 влезе во регистарот на професионални заболувања. За да можат заразените работници или оние кои биле во изолација да земаат цела плата“, вели во интервју за ТВ24 Благоја Ралповски, претседател на Конфедерација на слободни синдикати.

 

Извор: ТВ24