- Advertisement -
Македонија

Избор на правни субјекти кои придонеле во областа на безбедноста и здравјето при работа

Избор на правни субјекти - Работник
309views

Здружението на инженери за заштита Тутела испраќа покана за учество со аплицирање, квалификување и во избор за најдобрите правни субјекти во 2019 година кои реално и стручно придонеле во сопствениот развој, инвестирајќи и имплементирајќи ги добрите практики за безбедни и здрави работни места.

„Цeлокупната активност и самиот централен настан, се организира од страна на Здружението за заштита при работа на општина Битола, Битола, Здружението за безбедност при работа 28-ми АПРИЛ, Скопје и Здружението на инженери за заштита ТУТЕЛА, Скопје, со поддршка на претставници од партнерските организации и државните институции“, истакнаа од тутела

Advertisement

Повеќе детали тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement