- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовости

Одговор од Бранко Азески, претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија на објавата на ФБ профилот на Христијан Мицкоски

306views

Бранко Азески, претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија одговори на објавата на ФБ профилот на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ,  Христијан Мицкоски. 

„Господине Мицкоски, Ви посакувам побрзо оздравување и закрепнување затоа што моето искуство за кое пишувате ме научило да го почитувам слоганот на нашата најуспешна компанија „Здравјето пред се“.  После тоа има време и за аргументи“, пишува Азески.