- Advertisement -
Правда

Онлајн консултации со проф. Д-р Лазар Јовевски

349views

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски:

Почитувани,

Advertisement

Ви најавуваме можност за on – line консултации и средба со проф. д-р. Лазар Јовевски (професор по трудово и социјално право на Правниот факултет Јустинијан Први УКИМ).

Преку оваа on – line можност за консултација со професорот Јовевски ќе можете да се вклучите во живо, на фан страната на проф. д-р. Лазар Јовевски, со сопствени прашања, дилеми и проблеми од областа на трудовото и социјалното право, а во врска со актуелните состојби во предизвикани со Корона кризата, за кои што правен совет и мислење ќе добиете веднаш!

Advertisement

On – line консултацијата ќе се оддржи на ден 07.05.2020 (четврток) година, од 11-13 часот.
Се што треба да направите за да можете да се вклучите on – line е да ја лајкнете фан страната „проф. д-р. Лазар Јовевски“.
Ве очекуваме со прашања и коментари!

Поздрав од тимот!

Advertisement