- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Пандемијата на Ковид-19 од аспект на безбедност и здравје при работа

232views

Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР, Милан Петковски во видео обраќање ја објаснува пандемијата на Ковид-19, од аспект на безбедност и здравје при работа.

Тој исто така ги наведува и податоците од извештајот на МЗЗПР за несреќи при работа.

Advertisement

Во продолжение погледнете го видеото:

Advertisement

 

Advertisement