- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Презентирани програмите од ВМРО-ДПМНЕ на СОНК за образование и наука

279views

Денеска конструктивна работна средба се одржа меѓу раководството на СОНК претставено од г. Јаким Неделков и г-ѓа Весна Неделковска од една страна и проф. д-р Весна Јаневска, проф. Лазар Јовевски и г. Игор Миќев како претставници од Комисиите за образование и наука и за труд и социјална политика.
На средбата беа презентирани изборните програми и проектите во делот на образованието и науката, труд и социјална политика како и состојбата околу почетокот на новата учебна година, напишаа од Комисијата за образование и наука на ВМРО-ДПМНЕ на фејсбук статусот.

Advertisement

 

Advertisement

Advertisement
Advertisement