МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

ССКЦ на медицинските сестри им го честита Светскиот ден на здравјето

136views

Самостојниот синдикат на клинички центар им го честита Меѓународниот ден на медицинските сестри.

Медицинските сестри го пожртвуваа своето здравје за да помогнат во спасувањето на пациентите заболени од корона вирусот и заедно со останатите здравствени работници придонесоа во борбата против овој вирус.