Светот на работникот

Управата за водење на матични книги вработува….

Општина Куманово вработува - Работник
253views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 15 државни службеници во Министерството за правда – Управа за водење на матични книги.

Се бараат кандидати за советници, референти, помлади референти, соработници…

Во зависност од работното место, платите се движат до 26,257 денари.

Повеќе детали тука