НовостиПравдаСветот на работникот

Филипче: Не излегувајте ако немате неопходна потреба

Филипче: Во моментов нема потреба - Работник
30views

Филипче вели дека работат под голем притисок сите здравстевни работници. Дополнителни капацитети се обезбедени и засега нема потреба од приватните клиники.

  • Излегувајте само ако имате неопхдна потреба- вели Филипче.