- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

(Фото) Вработените во ЈСП немаат функционален тоалет

328views

Од анонимен извор од ЈСП, порталот Работник дознава дека вработените во ЈСП користат само две кабини од женскиот тоалет, поради тоа што машкиот е затворен.

Според нашиот извор, ова не само што е непријатно, туку и ги зголемува шансите за зараза од разни болести.

Advertisement

Анонимниот извор вели дека од една страна јавното претпријатие се фали со нови автобуси кои се пуштени денеска, а од друга страна не им обезбедува на вработените безбедно да ги извршуваат физиолошките потреби.

Advertisement
Advertisement

Advertisement