- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Хуманитарна акција за помош на просветен работник во Делчево Хуманитарна акција за помош на просветен работник во Делчево

Хуманитарна акција - Работник
626views

Делчевци се организираат за помош на наставникот Љупчо Бојановиќ, на кого му е потребен втор третман по успешното лекување со матични клетки во приватна болница во Русија. За вториот третман на Бојановиќ кој боледува од Амиотрофична латерална склероза, веќе е во тек акција за собирање на потребните околу 7.500 евра, а организаторите за собирање на средствата велат дека третманот треба да се реализира итно со цел подобрување на состојбата на Бојановиќ.

Повеќе прочитајте на опсервер.мк

Advertisement

Advertisement