Јанков: Им порачувам на сите оние кои сакаат да напишат книга, да читаат различни жанрови

Подготвил: Бобан Илијевски

Порталот Работник ви носи уште едно ново видео интервју, овојпат со македонски писател на криминалистички – трилери. Станува збор за Анде Јанков, писател од Велес кој за неговиот деби-роман „Едно лето на Крит“ ја има добиено наградата „Романијада“.

Повеќе погледнете во виде интервјуто во продолжение:

Бобан Илијевски е главен и одговорен уредник на порталот Работник и е еден од ретките новинари во Македонија специјализирани за областа на работните односи.

Бобан Илијевски

Бобан Илијевски е главен и одговорен уредник на порталот Работник и е еден од ретките новинари во Македонија специјализирани за областа на работните односи.