Светот на работникот

Светот на работникот

Штрајк на вработените во јавниот превоз во Холандија, можно е доцнење на летовите

Амстердамскиот аеродром Шипол ги предупредил патниците на можни задоцнувања поради националниот штрајк на вработените во јавниот сообраќај. Поголемиот дел од...
Светот на работникот

Штрајк на пилотите и стјуардесите, откажани 300 летови на „Алиталија“

Италијанската авиокомпанија „Алиталија” откажа повеќе од 300 летови поради штрајк на пилотите и стјуардесите, соопшти авиопревозникот. Поради 24-часовниот штрајк што...
1 170 171 172 173
Page 172 of 173