Светот на работникот

ПравдаСветот на работникот

Македонското здружение за заштита при работа организира студиска посета

Македонското здружение за заштита при работа - МЗЗПР организира студиска посета во рамките на проектот: „Подобрување на вклученоста и влијанието...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Неделковска: Со новиот колективен договор ќе се унапредат правата на вработените во градинките

Да се биде воспитувач во детска градинка е сложена ,но благородна работа, бидејќи се работи со најмалите и најмилите, вели...
ЕкономијаСветСветот на работникот

Вработените во Амазон земаат прениски плати, а сопственикот плива во пари

Американската репрезентативка во Конгресот, Александриа Осазио - Кортез вчера го критикуваше статусот на милијардер на Извршниот Директор на Амазон Џеф...
ПравдаСветот на работникот

Ампева: Кршењето на работничките права е причината за заминувањето на странските партнери од текситилната индустрија

Текстилните фабрики во државава се соочуваат со голем проблем, поради опаѓањето на нарачките од нивните странски партнери или нивно целосно...
1 89 90 91 92 93 97
Page 91 of 97